VEEL GESTELDE KEUKENDAL VRAGEN

Hieronder vindt u veel gestelde vragen over deze unieke GroupDeal keukenactie.
deze veel gestelde vragen pagina is "LIVE" en wordt telkens aangevuld,
met nieuwe vragen die wij binnenkrijgen.
- kijk dus regelmatig op www.superkeukendeals.nl

- heeft u vragen welke u niet beantwoordt ziet hieronder stel dan uw vraag
op adviesenvragen@gmail.com en ontvangt zeer snel antwoord hierop ..... !!!
Of bel 088-0101277

Profiteer Nu Van Deze Unieke GroupDeal Keuken:

 Hieronder de vragen en antwoorden:

Kan ik de keuken ergens in het echt zien?
- Ja, de keuken staat opgesteld in de showrooms van meerdere deelnemende keukenbedrijven. U kunt dus gerust gaan kijken...! Vanwege de drukte is het wellicht niet mogelijk om iedereen persoonlijk te woord te staan, maar we doen ons best. De KeukenDeal keuken staat er in vol ornaat !!! Ook is de keuken direct te bestellen en vrijblijvend te reserveren op www.groupdeal.nl

Loopt de actie echt deze week af?
- Ja, deze actie loopt echt deze week af, deze actie is uniek, en daarom loopt deze actie slechts enkele dagen, wel kunt u reserveren en een afspraak maken.

Er staat dat er aanpassingen mogelijk zijn. Hoe gaat dat in z'n werk? Bij de indeling van onze keuken is 1 muur namelijk korter. Kan dit verwerkt worden?
- Aanpassingen binnen ons (voorraad) concept zijn mogelijk, we kunnen kastjes veranderen, of zelfs wel laten vervallen, van alles wat u weg laat vallen mag u gewoon dit verrekenbedrag gebruiken voor andere artikelen, bijvoorbeeld voor extra keuken accessoires, luxere of extra inbouwapparatuur, een mooi pannenset etc.

Kan ik ook een ander merk keukenapparatuur kiezen?
- ja alles aan de keuken is te wijzigen, tegen meer of minderprijzen, u blijft profiteren van de GroupDeal actie. Ook als u goedkope apparaten kiest ontvangt u voor het prijsverschil een waardebon voor anderen keukenspulletjes.

Moet ik een afspraak maken om eerst te komen kijken in de showroom alvorens te gaan bestellen?
- U hoeft geen afspraak te maken, wij hebben vorig jaar met de GroupDeal actie ervaren dat het te druk is om specifieke afspraken te maken, kom geheel vrijblijvend lekker kijken, we vinden altijd wel een gaatje om uw vragen te beantwoorden, ook kunt u lekker rondkijken en genieten van een vers gezet kopje koffie.

Kan de indeling aangepast worden? Wij hebben de aansluitingen voor enkele apparaten op een andere plek zitten.
- De indeling kan veranderd worden, in feite is het een grote blokkendoos, indien dit met dezelfde kasten gebeurt kost dit niets extra natuurlijk, doch als we kasten gaan wisselen kan dit wellicht nog veranderen.
- ook kan de monteur tegen meerprijs uw leidingwerk verleggen.

Stel dat wij de keuken kopen of reserveren, hoe gaat dat dan met aanschaffen & leveren etc?
- Indien u een keuken via GroupDeal.nl koopt dan bellen wij u voor een afspraak. De monteur komt dan eerst meten, en vervolgens nodigen wij u in de winkel uit voor een puntjes op de i gesprek. In dit gesprek kunnen we dan de gewenste of noodzakelijke wijzigingen aanbrengen.
- indien u reserveert en uw gegevens invult op GroupDeal.nl dan wordt u gebeld voor een vrijblijvende afspraak.
 

Moet ik kopen alvorens langs te komen?
- Nee dit hoeft niet, u kunt ook eerst langskomen om de keuken te bekijken, maak dan een reserverings bezoekafspraak op GroupDeal.nl.

Is het handig om een keer langs te komen om e.e.a. door te spreken?
- Zie ook het antwoord op uw vorige vraag hierboven;
- U kunt ook eerst komen kijken in de winkel natuurlijk, wij hebben deze GroupDeal keuken hier volledig opgesteld staan, hierna kunt u beslissen deze KeukenDeal direct aan te schaffen, let op looptijd actie.
 
Wat is het materiaal van het aanrechtblad?
- het materiaal is van polymeerkunststof, dit is een sterke toplaag die te vergelijken is met formica, tegen meerprijs kunt u ook andere aanrechtbladen kiezen, er is ook een actie met stenen aanrechtbladen welke tegen een scherpe meerprijs bijgekocht kan worden.

Is de keukenkraan te vervangen voor een meer hoge kraan, zodat er een emmer onder kan?
- ja hoor, we hebben ook een kraan met een hoge uitloop, welke u tegen een meerprijs in de winkel kunt uitzoeken.

Kunnen wij vóór aankoop de keuken komen bezichtigen?
- ja hoor, u kunt bij de deelnemende filialen komen kijken, de keuken staat compleet volgens de actie opgesteld. Reserveer dan wel eerst op GroupDeal.nl.

Kan ik ook meerdere keukens tegelijk bestellen?
- officieel is het maximaal 1 keuken per klant. Indien u meerdere keukens nodig heeft kunt u ons bellen of mailen, en dan kunnen wij kijken of er voldoende KeukenDeals overblijven. Bel dan 088-0101277 om onder voorbehoud te reserveren.


Ik zie wel meer aanbiedingen, hoe weet ik nu of deze goed is? en wat kost deze keuken buiten de actie?
- Deze aanbiedingen zijn heel erg scherp gecalculeerd, en we hebben reeds honderden keukens ingekocht of gereserveerd in Duitsland. Dit levert een gigantisch groot voordeel op. Daarnaast is deze keuken standaard voorzien van vele luxe onderdelen, alwaar u normaal heel veel extra voor betaalt elders..
Ook is de montage, het inmeten,en het transport inclusief, hier betaalt u dus niets extra voor.
- Korting krijgt u natuurlijk bij iedere keukenzaak, ook bij ons, alleen de korting die wij nu geven is veel meer als normaal, en gebaseerd op deze speciale GroupDeal actie.

Is het ook mogelijk dat wij de keuken zelf monteren?
- Ja dit is mogelijk, u ontvangt dan een waardebon t.w.v. 500 euro om extra keukenspulletjes aan te schaffen !!
 Ook als u minder kasten nodig heeft kunt u gewoonweg minder kasten afnemen, en dan ontvangt u een waardebon voor dit bedrag om te besteden aan andere keukenspulletjes.

 
Mijn huis wordt pas over 4 maanden opgeleverd, wat nu?
- Wij kunnen uw keuken 6 maanden lang voor u reserveren/opslaan. Dit betekent dat u wel binnen 6 weken nog even langs moet komen met de bouwtekening om alles even af te stemmen.
- En ja, dit geldt ook voor mensen die gewoonweg geen haast hebben :-)
 
   
Deze kans mag u niet laten lopen...!
- direct bestellen? of reserveren? 
 
De vragen die wij per mail ontvangen en beantwoorden zet ik telkens op de site, mail naar adviesenvragen@gmail.com of bel 088-0101277